FRAGT 29 DKK
14 DAGES RETURRET
 
currency: DKK

Handelsbetingelser

Levering - Leveringstid
Normalt er der en leveringstid på 2-4 arbejdsdage (hverdage) efter vi har modtaget din bestilling. Levering sker med posten og der trækkes DKK 29,- i fragtomkostninger. Ordre som modtages inden kl. 14:00 (Omhandler kun produkter som findes på lager) sendes som regel samme dag. Skulle ordren af en eller anden grund være midlertidigt udsolgt eller ikke i stand til at blive leveret inden for denne tidsramme, kontaktes kunden så hurtigt som muligt med en ny leveringstid. Køberen har ret til annullere købet hvis den nye leveringstid ikke er acceptabel.

Betalingsmuligheder
Bank/Kreditkort - Hos os kan du betale sikkert med VISA eller Mastercard. Transaktionen håndteres sikkert ved hjælp af 3D Secure-teknologien af DIBS. Omkostninger: DKK 0,-
PayPal - Betal hurtigt og sikkert med PayPal. Du kan betale fra din PayPal-saldo eller via et betalings- eller kreditkort som er knyttet til din PayPal-konto.

Pris
Priserne er inklusiv moms på 25%. Katsumi forbeholder sig retten til at ændre priser i forhold til ændringer i valuta, skat, afgifter eller lignende. Disse prisændringer sker umiddelbart så snart Katsumi ser det nødvendigt. Katsumi forbeholder også retten for eventuelle forkerte priser.

Bestilling
Køberen skal være mindst 18 år. Købere under 18 år skal inden købet fremvise forældrenes samtykke. Ordrer foretaget i en anden persons navn uden hans samtykke eller på anden hvis som medfører at Katsumi lider økonomisk, vil blive politianmeldt.

Fortrydelsesret på 14 dage
Ifølge forbrugeraftaleloven, har du som kunde ret til fortryde dit køb inden 14 dage efter du har modtaget varen og uden speciel anledning. Dette kræver dog at produktet og emballagen er i takt, det er ubrugt og ikke ødelagt eller beskadiget. Du må ikke bruge produktet, men du har ret til at åbne emballagen for at besigtige produktet. Katsumi følger forbrugeraftaleloven.

Varer, der er udelukket fra retten til at returnere eller bytte.
Vi accepterer ikke returnering eller bytning af rabat- eller særligt bestilte varer. Visse varer udelukket fra retten til at returnere eller bytte, når de er klassificeret som intime produkter.
Disse produkter er:
Trusser (Alle varianter)
Sæt hvor trussen er en af hoveddelene af sættet eller er integreret del (BH og trusse, top og trusse, teddy osv.)
Badetøj
Strømper og strømpebukser (Inkluderer leggins, stay-ups, bodystockings og lignende)
Handsker
Selvklæbende produkter som anvendes direkte på huden.


Ved brug af returret - følg instruktionerne.
• Meddel Katsumis kundeserice på info@katsumi.se og returner bestillingen sammen med en serviceblanket inden for 14 dage efter du har modtaget varen. Serviceblanketten får du mailet til dig efter anmodningen er godkendt.
• Varens tilstand er uændret, dvs. Ubrugt og ikke ødelagt eller beskadiget.
• Returner varen i den originale emballage med det specielt fremstillet emballage. Efterfølgende skal denne emballage sendes i en transportemballage, tilsvarende det som du modtager.
• Varen skal være komplet. Dette indebærer at alt tilbehør skal returneres. Katsumi forbeholder sig retten til at afvise i tilfælde af mangel på dele og opkræve prisen for de manglende dele.
Katsumi modtager ikke pakker fra posten med efterkrav. 

Sådan her udfylder du en returblanket:
1. Udfyld blanketten. Ved at gøre dette, kan vi give dig en bedre og hurtigere service.
2. Tænk på at du har ansvaret for at varen er godt beskyttet indentil varen er tilbage hos os. Pak varen godt ind. Varerne skal returneres i orignal emballage med det specielt fremstillet emballage, som er beregnet til at beskytte produktet. Læg efterfølgende varen i den transportemballage som du modtog produktet i. Har du ikke denne emballage, så kan du naturligvis bruge et tilsvarende i stedet. Husk derfor at gemme emballagerne i 14 dage hvor returretten glæder. Der må ikke tapes på produktemballagen.
3. Returner altid varen værdifuldt gods, dvs. Anbefalet post. Husk at gemme din kvittering.

Uafhentede varer
Alle forsendelser, der ikke er afhentet vil Katsumi opkræve et gebyr af kunden. Gebyret udgør omkostningerne: returfragt, administrationsgebyr og håndtering - sammenlagt fra i alt DKK 200,-

Uoverensstemmelser
Ved eventuelle uoverensstemmelser, følger vi generelle reklamationspolitik.

Tilbagebetaling
Tilbagebetaling vil i første omgang blive foretaget til din bankkonto, personkonto eller girokort og i andre tilfælde via Avi. Tilbagebetaling sker indenfor 10 arbejdsdage fra vi har modtaget og godkendt din returnering.